Om oss

    

Jag, Ingela Bladin, startade företaget med en kollega som handelsbolag år 2007 i hyrda lokaler i Järbo, 1,5 mil utanför Sandviken. Fick då chansen att börja tillverka delar till Cibes Lift AB, som gör plattformshissar. Var tidigare anställd på ett företag som tillverkade fönster i aluminium. Så jag har bearbetat aluminium i ca. 10 år nu.

Började med en dubbelkap, ändfräs och en liten manuell kopierfräs. Vartefter vi fick alltmer bearbetning så ökade maskinparken. Först med en större kopierfräs, sedan med två kapar till. Varav en är en automatkap för kortare  längder. Två stycken CNC-fräsar inköptes. Det blev för trångt i lokalerna, så vi köpte en fastighet i Åsammar år 2011 på 550 kvm, och omvandlade samtidigt företaget till aktiebolag.

2013 började vi även svetsa.

Två stycken kunder, som är profiltillverkare har tillkommit:
- Sapa Profiler Magnor AS
- Hydal Aluminium Profiler AS

I December 2014 köpte jag ut min kollega och driver det nu på egen hand.
Omsättningen har ökat för varje år, och vid bokslutet 2017 kommer vi att ha långt mer än dubblat försäljningen på bara 2 år!

Nu i slutet på 2016 är vi 6 st. som jobbar här och har investerat i en till CNC-maskin och en ändfräs till. Plus att vi byggt ut ett lager på 180 kvm.
 
Policy:
  • Våra produkter ska ha högsta möjliga kvalitet
  • Vi ska tillfredställa alla kunder och överträffa deras förväntningar
  • Nyckeln till kundförtroende är ständiga och oavbrutna förbättringar
  • Alltid uppfylla målen på leverans
  Vi är Certifierade enligt ISO 9001:2008